Laavu

Laavu

Repskär

På Repskärs västsida finns en naturhamn. Fastsättning av båtar på vikens norrstrand, var det finns fästöglor. Utflyktsplatsen dit man far en vacker sommardag, består främst av berg. Stället är tämmligen bra som övernattningsplats, varifrån man har en fin utsikt över yttre skärgården framför och fyrholmen Tankar. 

Inre bergskär

Besöksstället Inre Bergskär är enda utflyktsplats dit man kan fara med bil eller cykel. Stället ligger bredvid Larsmo fiskehamn på bergsklipporna mot väster, varifrån man har en fin utsikt över yttre skärgården framför. Därför kan ,man gott packa utflyktsväskan och ta en cykelutflykt dit.

Korsskär

Korsskär är en ypperlig landstigningsplats i Larsmo sjön innanför Gertrud. Ganska skyddad för de flesta vindar och en liten vik på östra sidan med flytbrygga. Populär landstig-ningsplats i juni, augusti-september. Utgör ett ypperligt utflyktsmål med skidor om vintern. . Svårt att hitta ett bättre mål för en dagsutfjykt med kanot eller kajak en vacker solig sommardag. Även ett bra ankrings- och övernattningsställe i båt.

Orrskär

ORRSKÄR har en fin barnvänlig sandstrand mot väster. Känslig för vissa vindar (Väst till Nord), därför bäst för kortare strandhopp. Populärt ställe för tältning. Fint ställe för kanotutfärd